Paranormale avond

Lijkt het jou leuk om met 6 anderen in jouw huiskamer een paranormale avond of middag te organiseren? Jij als gastvrouw of gastheer krijgt je consult op deze dag gratis en alle anderen betalen 35 euro. Alle gasten krijgen een consult van 20 á 30 minuten. Lees de voorwaarden en organiseer je eigen evenement.

Paranormale huiskamer avond of middag

Ga als volgt te werk:

  • Prik in overleg met mij een datum voor over 4 weken of later
  • Doe een oproep op Facebook of wat en waar je maar wilt
  • Zodra de eerste aanmelding binnen is stuur je diegene een mailtje met de datum/tijd en de voorwaarde dat ze het bedrag van 35 euro per direkt aan jou betalen per bank of contant…..zodra er 6 mensen betaald hebben is mijn bezoek in jouw huiskamer een feit.
  • Laat de deelnemers ook akkoord gaan met de voorwaarde dat bij verhindering om welke reden dan ook de 35 euro niet wordt terug betaald. Wel mag er iemand anders in de plaats deelnemen. Vooraf aan de avond of middag rekenen wij samen af. Zo voorkom je teleurstelling voor jezelf en mij. Woon je binnen een straal van 30 km vanaf mijn postcode 1064 SX dan bereken ik geen benzinekosten.

En wat nou als je net niet genoeg mensen kan vinden?

Daar heb ik over na gedacht…..

Vind je het niet erg als er ook onbekenden aan jouw paranormale avond of middag meedoen? Dan kan ik ook altijd een oproep doen op Facebook aan de mensen in jouw woonplaats. Ik heb FB-vrienden in heel Nederland en Belgie.

Nog vragen? Bel naar 020 8460622 of mail anitavandeberg@gmail.com