Paragnost Amsterdam

Naar een paragnost, medium of helderziende?
Voor dat je een paragnost gaat bezoeken wil je uiteraard eerst weten wat zo iemand doet en kan. Er zijn vele paranormale spirituele paragnosten en allemaal vinden dat ze de beste zijn. Beter is het om dit zelf te ontdekken. Volg daarin vooral je gevoel of vraag in je omgeving of op een verjaardag of iemand ervaring heeft met een goeie paragnost. Nog steeds wordt er helaas verkeerd gedacht over paranormale werkers. Gelukkig komen er steeds meer beteren. Deze beteren hoeven ook niet maandelijks in bladen te adverteren. De mensen weten via via de weg wel te vinden naar betrouwbare paragnosten, mediums en helderzienden. Omdat er hier en daar nog een taboe hangt rondom de spirituele wereld praat niet iedereen erover.Daarom zijn er ook mensen die liever anoniem naar een paragnost gaan. Niemand weet dan dat zij geadviseerd worden bij hun dagelijkse werkzaamheden of prive dingetjes.

Paragnost Amsterdam beste medium

Waarom kan een paragnost niet gratis werken?
Het werk als medium, paragnost of helderziende is best wel zwaar en verantwoordelijk werk. Om deze reden is het voor een goed drukbezocht medium helderziende of paragnost onmogelijk om naast de praktijkwerkzaamheden ook nog andere werkzaamheden te verrichten. En ook een medium, paragnost of helderziende moet wonen en eten. Er moet dus ergens verdiend worden. Indien je bij een goed medium, helderziende of paragnost terechtkomt is het meestal een zeer goede financieële investering. Immers door spirituele groei en paranormale kennis kan men zijn eigen inkomen verhogen. Kennis is nog steeds macht en macht is kracht. Onze gidsen, engelen of helpers vinden het niet erg als een zuiver medium, paragnost of helderziende er geld voor vraagt. Zolang hij of zij z’n spirituele werk maar goed doet.

Zijn er ook paragnosten waar je beter niet heen kunt gaan?
Natuurlijk heb je in de paranormale en spirituele wereld mensen die hun zakken vullen door andermans leed. Gelukkig trappen steeds minder mensen daarin dankzij een vernieuwd en hoger bewustzijn. De mensen gebruiken steeds vaker gevoel en verstand. Dit is een mooie progressie. Ga vooral naar een medium, helderziend of paragnost waarvan je gehoord hebt hoe ze werkt en of ze betrouwbaar is. Vraag er anders naar op een verjaardag of andere sociale gelegenheid. Er is altijd wel iemand die een goeie ervaring heeft met een betrouwbaar medium, helderziend of paragnost. Rijk zal een goed medium, helderziende of paragnoste er niet van worden. (Uitzonderingen daar gelaten). Hooguit ervaart men grote rijkdom vanbinnen. Dat is een keus waar je voor het mediumschap voor komt te staan. Geld heb je nodig. Zonder geld kun je in het rijke westen niet leven. Dat is een feit. Maar heel veel is niet nodig hoor! Ik zeg altijd: Hoe meer bezit, hoeveel meer shit!

Of bekijk een andere medium Amsterdam pagina: